Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
گوشت چرخشده
تعداد مقالات:
1
بررسی خصوصیات حسی و آنالیز میزان آنتیاکسیدانی عصاره چای سبز و میزان پذیرش آن در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقرهای( Hypophtalmichthys molitrix) هنگام نگهداری در دمای یخچال4c
دوره 3، پائیز و زمستان 98، اسفند 1398، صفحه
62-73
فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
763.48 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 7 (1402)
دوره 6 (1401)
دوره 5 (1400)
دوره 4 (1399)
دوره 3 (1398)
دوره 2 (1397)
دوره 1 (1396)